Leopoldplein 50, 3500 Hasselt

Burelencomplex

Ref: spir5592

Omschrijving

Prachtig Gerenoveerd Handelspand in Hasselt Centrum met ondergrondse parkeerkelder.

Bent u op zoek naar een uitstekende zakelijke mogelijkheid in het bruisende hart van Hasselt? Zoek dan niet verder! Wij presenteren met trots dit schitterend gerenoveerde handelspand, strategisch gelegen aan de kleine ring van Hasselt. Deze unieke kans biedt zowel ondernemers als investeerders de perfecte setting voor succes.

**Locatie, Locatie, Locatie:** Gelegen aan de kleine ring van Hasselt, geniet dit handelspand van een uitstekende zichtbaarheid en toegankelijkheid. De centrale ligging in het stadscentrum zorgt voor een continue stroom van potentiŽle klanten en passanten.

- **Volledig Gerenoveerd in 2023:** Deze ruimte heeft een complete transformatie ondergaan met een grondige renovatie in 2023. Alles is opnieuw ontworpen met oog voor modern comfort en stijl. De eigentijdse afwerking en hoogwaardige materialen creŽren een aantrekkelijke en professionele ambiance.

- **Flexibele Indeling:** Met een ruim vloeroppervlak van 380m2 biedt dit handelspand een flexibele indeling die aanpasbaar is aan uw zakelijke behoeften. Of u nu een boetiek, kantoor, showroom of galerij wilt vestigen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

- **Lichte en Open Ruimtes:** De grote ramen aan de voorkant zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat die klanten aantrekt en medewerkers inspireert.

- **Moderne Voorzieningen:** Deze renovatie heeft niet alleen de esthetiek verbeterd, maar ook gezorgd voor moderne voorzieningen en technologieŽn die essentieel zijn voor hedendaagse bedrijfsvoering.

- **Investeerdersdroom:** Of u nu uw eigen bedrijf wilt vestigen of op zoek bent naar een interessante investeringsmogelijkheid, dit handelspand biedt een solide rendement op uw investering in een snelgroeiende stad.

** Parkeermogelijkheden : 7 ondergrondse parkeerplaatsen.
Aarzel niet om deel uit te maken van de bloeiende zakelijke gemeenschap in Hasselt en profiteer van de voordelen die deze toplocatie te bieden heeft. Dit is uw kans om een indrukwekkende ruimte te verwerven die klaar is om uw zakelijke visie te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw toekomstige onderneming een vliegende start te geven!

FinanciŽle info

Prijs € 5.950,00

Bebouwing

Bouwjaar 1967

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht Nee
Leopoldplein 50
3500 Hasselt