Dorpsstraat 9, 3730 Hoeselt

Projectgrond

Ref: spir5485

Omschrijving

Droomt u van een ruime, karaktervolle woning met een perfecte mix van wonen en werken? Deze uitstekend gelegen eigendom biedt u de kans om uw visie tot leven te brengen. Gelegen in het schilderachtige dorpscentrum van Hoeselt, wacht dit veelbelovende handelspand met woonst op een nieuwe eigenaar die zijn stempel wil drukken op deze historische locatie.*

**Troeven van dit Eigendom:**
*Toplocatie:** Midden in het bruisende dorpscentrum van Hoeselt bevindt zich dit veelbelovende pand. De uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid maken het een ideale plek voor een bloeiende onderneming en een comfortabele thuis.
*Renovatiemogelijkheden:** Met een totale oppervlakte van 2 are en 19 ca biedt dit pand een canvas voor uw creatieve ideeŽn. Met vakkundige renovatie kunt u de handelsruimte omtoveren tot een moderne werkplek en de woonst transformeren tot een comfortabel thuis met 3 ruime slaapkamers.
*Veelzijdige Indeling:** De eigendom is reeds gestructureerd met een duidelijke scheiding tussen de handelsruimte en de woonst. Dit biedt flexibiliteit en mogelijkheden om uw zakelijke en persoonlijke ruimtes harmonieus te integreren.
*Levendige Gemeenschap:** Hoeselt staat bekend om zijn warme gemeenschapssfeer en gezellige levensstijl. Hier kunt u genieten van het beste van beide werelden - de rust van een dorpsomgeving en de nabijheid van alle voorzieningen.

*Grijp deze Kans:*
Dit is uw kans om een stempel te drukken op een stukje Hoeseltse geschiedenis. Of u nu een ondernemer bent die op zoek is naar een strategische locatie voor uw zaak, of een gezin dat droomt van een comfortabel en ruim huis, dit pand biedt eindeloze mogelijkheden. Met de juiste visie en renovatie kunt u deze ruimte omvormen tot een unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Aarzel niet, neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke eigendom te ontdekken en uw toekomstige plannen te bespreken. De deuren van mogelijkheden staan wagenwijd voor u open! Bel 0476-34 64 44 voor meer info !

FinanciŽle info

Prijs € 235.000,00
Registratierechten en erelonen € 31.584,42

Bebouwing

Bouwjaar 1938
Aantal slaapkamers 3

Ruimtelijke ordening

Recente bestemming Niet ingegeven

EPC gegevens

EPC waarde 735 kWh/m≤
735
Dorpsstraat 9
3730 Hoeselt